Fedezd fel a Karácsonyi Bolygót és lépj be egy mesevilágba!

Lépjen be a fantázia birodalmába, egy varázslatos helyre, ahol a főszereplők minden pillanatot kalanddá varázsolnak. Mi is az a Karácsonyi Bolygó? Egy teljes értékű bolygó, amely a Közösségi térben található, ahol az emberek szívei és mosolyai körül forognak az ünnepek idején. A Karácsonyi Bolygó az a hely az Univerzumban, ahol minden nap eljön a karácsony, ahol fantasztikus karakterek élnek, akiknek egyetlen aggodalma és öröme természetesen a karácsony.

Fő attrakciók

A Karácsonyi Bolygó látványosságai várnak rád!
A varázslat életre kel a Karácsonyi Bolygó vásárán. Fedezze fel a fő látványosságokat.

...

Télapó Ház

lásd a programot
...

MESÉK A KANDALLÓ MELLETT

lásd a programot
...

Rexy Színpad

lásd a programot
...

Kiállítók

lásd a programot

Különleges látványosságok

Nézd meg Kolozsvárt felülről a Panoráma kerékben

Menj fel a Panoráma kerékbe, hogy láthasd, milyen szépen van kivilágítva az egész város az ünnepekre. Felülről a Kolozsvár még szebb és jobban érezhető. Eljutott-e fel a forralt bor illata? Látod-e onnan Mira-t, Frim-t és Crăciunir-t?

A varázslatos idő a Karácsonyi Bolygó körhintájában forog

A varázslatos körhinta készen áll a rajthoz! Ki ül be a kocsiba? De a kis autóba? A póni szabad! 3, 2, 1... Rajt! Ebben a körhintában is ott van a gyerekkor varázsa. És nem csak tegnap, ma. Még mi, akik most szervezzük a vásárt, 20, 30, 40 évvel ezelőtt is forogtunk a körhintán!

Craciunir

Ha felkeltettük érdeklődésedet a Crăciunir iránt, tudjad, hogy ő a Karácsonyi Bolygó változata a Télapó. És ő a Télapó megbízható segítője, aki ugyanaz, egyedülálló az egész Univerzumban. Crăciunir specialitása az, hogy kitalálja és teljesítse mindenki legnagyobb kívánságait. Van egy hólabdája, amelyből kinyeri az emberek kívánságait azok teljesítéséhez.

Utcai animáció a Karácsonyi Bolygó karaktereivel

A Karácsonyi Bolygó lakói animációkban kelnek életre, amelyek továbbviszik a történeteket, a te képzeletedben.

Hallgassa a Karácsonyi Bolygó Rádiót

Kattintson a linkre, hogy csatlakozzon a Karácsonyi Bolygó frekvenciájához, amelyet naponta hallhatsz a Közösségi téren.

Karácsonyi Bolygó Újság

Tudj meg mindent, ami a Karácsonyi Bolygó vásárán történik, az összes történet elolvasásával a újságban.